Elérhetőségek

Poly-Pack Kft.

9700 Szombathely,
Kéthly Anna u. 5.
Telefon: +3694/509-752
E-mail küldése
Cégünkről

2015-ös évben elnyert gépbeszerzési pályázat lehetővé tette cégünk számára, hogy a 2016-os év II. felében az új vákuumformázó gép segítségével EURO lyukkal ellátott termékek gyártásával is bővüljön a palettánk.

Széchenyi 2020 pályázat:

  • Kedvezményezett neve: Poly-Pack Csomagolástechnikai és Műanyagfeldolgozó Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Poly-Pack Kft. technológiai fejlesztése a nemzetközi cégek kiszolgálása érdekében
  • A szerződött támogatás összege: 22,03 millió forint
  • A támogatás mértéke: 45 %
  • A projekt tartalma: A Széchenyi 2020 pályázat keretében elnyert összeget cégünk gépparkjának bővítésére fordította, melynek keretében egy INP-5065 automata vákuum-és préslég formázó gépet és egy KAESER ASK 34 típusú csavarkompresszort vásárolt.
  • A projekt befejezésének dátuma: 2016. 08. 22.
  • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-00638

 

Társaságunk 1984 óta tevékenykedik. Tapasztalt szakembergárdával kívánjuk segíteni partnereinket, csomagolástechnikai és műanyag-feldolgozási problémáik megoldásában. Társaságunk széles piaci kapcsolatokkal rendelkezik, termelésünk kb. 40 %-a export, amely neves multinacionális cégekhez irányul.

Vákuumformázásos, mélyhúzásos, préslégformázásos technológiával gyártunk különféle tálcákat, dobozokat, dobozbetéteket, burkolatokat, bliszter csomagolásokat a megrendelő igénye szerinti méretben, formában, mennyiségben és anyagminőségben.

Folyamatosan bővülő és korszerűsödő gépparkunk lehetővé teszi a kis és nagy szériaszámú, különféle bonyolultságú termékek előállítását.

A termékekhez a gyártószerszámok önköltségi áron, saját forgácsoló-műhelyünkben készülnek, így a megfelelő gépre a megfelelő szerszám kerül, jelentősen csökkentve a költségeket, a vállalási határidőket pedig rövidítve.

Megrendelőink nagyrészt multinacionális cégek, amelyeknél kiemelkedően fontos az ár és a megbízhatóság a szállítási határidőben és a minőségben. Cégünk ISO 9001:2009 minősítéssel rendelkezik.

Jövőszemléletünket jellemzi, hogy termékfejlesztésre és a minőségbiztosításra kiemelt figyelmet fordítunk. Termékskálánk évente jelentős részben megújul. A környezetvédelemből tevékenyen részt vállalunk. Az általunk használt anyagok hulladékát feldolgozzuk, és bérmunkával újrahasznosított alapanyagot készíttetünk partnereink termékeinek gyártásához, valamint előnyben részesítjük a környezetbarát anyagok és technológiák alkalmazását.

 Poly-Pack Kft. - MagyarPoly-Pack Kft. - DeutschPoly-Pack Kft. - English