Elérhetőségek

Poly-Pack Kft.

9700 Szombathely,
Kéthly Anna u. 5.
Telefon: +3694/509-752
E-mail küldése
Cégünkről

Társaságunk 1984 óta tevékenykedik. Tapasztalt szakembergárdával kívánjuk segíteni partnereinket, csomagolástechnikai és műanyag-feldolgozási problémáik megoldásában. Társaságunk széles piaci kapcsolatokkal rendelkezik, termelésünk kb. 40 %-a export, amely neves multinacionális cégekhez irányul.

Vákuumformázásos, mélyhúzásos, préslégformázásos technológiával gyártunk különféle műanyag tálcákat: ESD (vezetőképes) tálcákat, dobozokat / dobozbetéteket, műanyag burkolatokat, bliszter tálcákat (csomagolásokat) a megrendelő igénye szerinti méretben, formában, mennyiségben és anyagminőségben.

Folyamatosan bővülő és korszerűsödő gépparkunk lehetővé teszi a kis és nagy szériaszámú, különféle bonyolultságú termékek előállítását.

A műanyag termékekhez a gyártószerszámok önköltségi áron, saját forgácsoló-műhelyünkben készülnek, így a megfelelő gépre a megfelelő szerszám kerül, jelentősen csökkentve a költségeket, a vállalási határidőket pedig rövidítve.

Megrendelőink nagyrészt multinacionális cégek, amelyeknél kiemelkedően fontos az ár és a megbízhatóság a szállítási határidőben és a minőségben. Cégünk ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkezik.

Jövőszemléletünket jellemzi, hogy termékfejlesztésre és a minőségbiztosításra kiemelt figyelmet fordítunk. Termékskálánk évente jelentős részben megújul. A környezetvédelemből tevékenyen részt vállalunk. Az általunk használt anyagok hulladékát feldolgozzuk, és bérmunkával újrahasznosított alapanyagot készíttetünk partnereink termékeinek gyártásához, valamint előnyben részesítjük a környezetbarát anyagok és technológiák alkalmazását.

 

Csatolt fájl(ok):Poly-Pack Kft. - MagyarPoly-Pack Kft. - DeutschPoly-Pack Kft. - English