Elérhetőségek

Poly-Pack Kft.

9700 Szombathely,
Kéthly Anna u. 5.
Telefon: +3694/509-752
E-mail küldése

2017. május 01., 00:00Minőségpolitika

Cégünk ISO 9001:2009 minősítéssel rendelkezik. Olyan rendszert alakítottunk ki, amely a hangsúlyt a szabályozásra és a hibák kiküszöbölésére helyezi. Gyártási folyamatainkat folyamatosan értékeljük és fejlesztjük a hatékonyság és a gazdaságosság növelése érdekében.

A Poly-Pack Kft arra törekszik, hogy sokéves szakmai tapasztalatával, szervezettségével, kiváló minőségű termékek előállításával, szakmai tanácsadással a vevők elvárásainak maximálisan megfeleljen. Egyenletes, megbízható minőségű termékek szállításával elnyerje és megerősítse megrendelői bizalmát, mindezzel tovább javítva jó hírét és piaci pozícióit bel- és külföldön egyaránt.

 

A tevékenységünk minőségét meghatározó alapelveink:

  • Termék előállításainkat a vevők és a tevékenységgel érintett felek elvárásainak figyelembevételével tervezzük és a lehető legjobb minőségben valósítjuk meg.
  • Széles körű szakmai érdeklődés, felkészültség és gyakorlat.
  • A tevékenységünk során jelentkező kockázatok és lehetőségek átgondolt kezelése.
  • Nyitottság a korszerű anyagok és technológiák alkalmazására.
  • A vevők döntéseinek segítése szakmai tanácsadással.
  • Udvarias és türelmes ügyintézés.
  • Pontos adminisztráció.
  • A termék előállítási tevékenységünk, szakmai felkészültségünk és a minőségirányítási rendszerünk eredményességének folyamatos fejlesztése.

 

 

Minden munkatársunk alapvető feladata és kötelezettsége a fenti alapelveknek megfelelő munkavégzés.

Minőségpolitikánkat rendszeres időközönként átvizsgáljuk, értékeljük az alkalmasság szempontjából, törekedve arra, hogy aktualitását ne veszítse el, és megfeleljen céljainknak.

A célok elérése érdekében a társaság vezetősége nélkülözhetetlennek tartja az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer kiépítését, bevezetését és működtetését.

 

 
« Vissza az előző oldalra!
Poly-Pack Kft. - MagyarPoly-Pack Kft. - DeutschPoly-Pack Kft. - English