Elérhetőségek

Poly-Pack Kft.

9700 Szombathely,
Kéthly Anna u. 5.
Telefon: +3694/509-752
E-mail küldése

Élelmiszeripari tálcák

Élelmiszeripari tálcák

Keményfóliából készülő hagyományos termékeink:

  • Mikrohullámozható, hűthető dobozokat és tálcákat is készítünk.

Zárásuk lehet:

  • Pattintós
  • Saját anyagával hegeszthető
  • Alufóliával hegeszthető
  • A legújabb HACCP előírásoknak megfelelően!

Vákuumozható:

Lehetséges a hagyományos anyagból készülő alj és univerzálisan alkalmazható felsőfólia alkalmazásával (főleg kisebb darabszám esetén) vagy speciális, hegesztőréteggel rendelkező tálcaalj és ehhez illeszkedő fedőfólia kombinációja. Közvetlenül körbeveszi a benne tárolt élelmiszert.

Védőgázazható:

Leghosszabb eltarthatóságot biztosító csomagolási mód a hús, baromfi, zöldség, gyümölcs, sajt, stb. termékek számára. Az eltarthatósági időhöz igazodóan rendelhető különböző anyagkombinációban. A klórmentes, a színes, az átlátszó, a metalizált változatban is lehetséges. A lezáró fóliák anyaga is igazodik a tálcaalj anyagához és az Eltarthatósági időhöz.

Igény esetén könnyen lehúzható kivitelben (roncsolás mentesen) szállítható. A legújabb fejlesztési mód a visszazárható módszer, ami történhet hegesztett, formázott keményfólia tetővel, vagy pedig lehúzható és visszasimítható fél vagy lágy síkfóliával.

Igény szerint komplett rendszert, tehát hegesztő ill. védőgázazó gépet, alsó és felső tálca ill. fóliarendszert. Szín nyomva is tudunk szállítani. Betanítással, tanácsadással is foglalkozunk.
« Vissza az előző oldalra!
Poly-Pack Kft. - MagyarPoly-Pack Kft. - DeutschPoly-Pack Kft. - English