Logisztikai tálcák

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ipari logisztikai tálcák tervezése és gyártása kapcsán. Örömmel segítjük megrendelőinket feladataiknak megfelelő konstrukció kialakításában. Minden felmerülő igényre tudunk megoldást javasolni legyen az rakásolhatóság, elektronikai védelem vagy éppen robotokkal történő automata mozgatás. Logisztikai tálcáinkat elektronika-, autó-, édesség-, háztartás- és vegyipari valamint egészségügyi felhasználásokhoz ajánljuk. Termékeinket 0,2-6 mm vastag PS, ABS, PC, PET, PVC, PP és HDPE alapanyagokból készítjük.

A különböző felületi ellenállású alapanyagokat szintén saját magunk állítjuk elő, ez nálunk nem jelent extra igényt így egy ilyen termék előállítása a többiéhez hasonló rövid átfutási idővel tud megvalósulni. Mivel termékeink ESD védelemmel is elláthatók, így az elektrosztatikus kisülésekre érzékeny termékek védettek a disztribúciós lánc végéig, vagy akár készülhetnek olyan puha felületű anyagból, mint az ABS/TPU, mely a termék karcmentességét és kopásálló bevonatot képezve időtállóságát hivatott biztosítani.

Tálcáink lehetnek akár 0,2mm vékonyak és szolgálhatnak kartondobozok betétjeként, vagy akár lehetnek raklapméretű, targoncázható kivitelű 8mm vastag termékek is.

Beépülő alkatrészek, burkolatok

Járművek, gépek és egyéb berendezések külső és belső alkatrészeinek, burkolatainak elkészítését vállaljuk kis és nagy szériákban egyaránt, maximum 6 mm-es falvastagságig.  Üzemünkben maximálisan 1,5 x 1,2 m-es befoglaló mérettel rendelkező műanyag termékek vákuumformázására van lehetőség. Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek termékeik technologizálásban már a konstrukciós tervezési fázisban, hogy a termékük a legoptimálisabban és a legköltséghatékonyabban legyen gyártható. Jellemzően koextrudát ütésálló PS, vagy ABS alapanyagokból, de akár plexi, PMMA (Polimetil Metakrilát), vagy éppen reciklált anyagokból is el tudjuk készíteni a kívánt terméket az ügyfél igényeinek megfelelően.

Bliszterek

Blisztercsomagolásaink a vevőink igényének megfelelően készülhetnek vékonyabb anyagokból préslégformázással. Speciális présgépünk lehetővé teszi az önzáró kétoldalú bliszterek nagyszériás gyártását is rövid átfutási idővel és rendkívüli pontossággal. Jellemzően A Pet, G Pet anyagból, illetve PVC-ből is.

Megjelenési formája lehet:
• műanyag hátoldal, ami lehet lehegesztve, lehet önzáró pattintós kivitel is
• műanyag előlap papírral kombinálva: rögzítése lehetséges hegesztve, rácsúsztatva és 2 összehajtott, kettévágott papírlap közé beillesztve.

ESD/vezetőképes tálcák

A logisztikai tálcákon belül egyre hangsúlyosabb kategóriát képeznek a vezetőképes, ESD alapanyagból készült termékek. Nálunk házon belül készül az alapanyag is ezen tálcáinkhoz, így azonnal tudunk az aktuális termékhez megfelelő vastagságú és mennyiségű alapanyagot előállítani, ezzel rövidebb határidőt és kedvezőbb árat biztosítunk ügyfeleink számára.

Élelmiszeripari termékek, mikrózható, fagyasztható és melegétel kiszállító tálcák

Mikrohullámozható, fagyasztható és melegétel kiszállításához alkalmazható tálcák.
Zárásuk lehet:
• tetővel
• saját anyagával hegeszthető
• alufóliával hegeszthető

A legújabb HACCP előírásoknak megfelelően!

Vákuumozható:

Lehetséges a hagyományos anyagból készülő alj és univerzálisan alkalmazható felsőfólia alkalmazásával (főleg kisebb darabszám esetén), vagy speciális, hegesztőréteggel rendelkező tálcaalj és ehhez illeszkedő fedőfólia kombinációja.
Közvetlenül körbeveszi a benne tárolt élelmiszert.

Védőgázazható:

Leghosszabb eltarthatóságot biztosító csomagolási mód a hús, baromfi, zöldség, gyümölcs, sajt, stb. termékek számára. Az eltarthatósági időhöz igazodóan rendelhető különböző anyag-kombinációban. Klórmentes, színes, átlátszó, metalizált változatban is lehetséges. A lezáró fóliák anyaga is igazodik a tálcaalj anyagához és az eltarthatósági időhöz.

Igény esetén könnyen lehúzható kivitelben (roncsolásmentesen) szállítható. A legújabb fejlesztési mód a visszazárható módszer, ami történhet hegesztett, formázott keményfólia tetővel, vagy pedig lehúzható és visszasimítható fél- vagy lágy síkfóliával.

Rendelkezünk többféle standard termékkel, de természetesen lehetőség van a vevőink igénye szerint egyedi kivitelek kifejlesztésére és gyártására is.

Highshield árnyékoló tasakok

– Elektronikai alkatrészek tárolására alkalmas lezárható tasak. Egyedi méretekben, nagy darabszámban áll vevőink rendelkezésére. Megfelelő darabszám esetén egyedi anyagösszetételben is tudjuk szállítani.